teaser schalgerparty mallorca style 2017

Olé, düp und shalala

COVER DER FLIEGENDE HOLLANDER OLE DUP UND SHALALAOm een leuk feestje te vieren heb je op Mallorca niet zo héél veel nodig: Gezellige mensen, een glaasje of tig bier, een emmer sangria, zon, zee, strand, palmbomen en goeie muziek.
Dit aangevuld met de drie woordjes Olé, düp en shalala, die op Mallorca iedereen kent én ook kan onthouden, is een feestje op het party-eiland gegarandeerd een succes.

Op Mallorca is het ook nu nog zomerswarm met temperaturen van 25 graden en meer. Wellicht zal de temperatuur ook hier In Limburg een paar graadjes stijgen door deze late "superzonzeezandstrandmallorcaknaller" van Der fliegende Holländer:
“Olé, düp und shalala”.

Niets belet je om ook hier met volle teugen te genieten. Het scheelt je in ieder geval een paar uurtjes vliegen.

 

iTunes logo

Catnr. : DD17036
Titel : Olé, düp und shalala
Artiest : Der fliegende Holländer
ISRC : NLG931700173
CA : Ron Roemen

Der Fliegende Holländer & Marleen Rutten - Im Wagen vor mir

Fliegende Hollaender en Marleen

Zo’n 40 jaar geleden scoorde Henry Valentino samen met Uschi een bescheiden hitje met het liedje “Im Wagen vor mir”. Echter, naar mate de jaren verstreken werd het lied steeds populairder en is het inmiddels uitgegroeid tot een ware “Schlager Klassiker” en is het al door menig artiest, succesvol, opnieuw opgenomen.

Der Fliegende Holländer liep al langer met het idee hier een feestversie, a la Hermes House Band, van te maken, echter een zangeres die even in de auto voor hem wilde gaan rijden, daar ontbrak het nog aan.
Tot op het moment dat hij in een feesttent Marleen Rutten tegen het lijf liep en er, anders dan de tekst van het liedje doet vermoeden, direct een klik tussen de twee bleek te zijn.

Nu al een riesen Partyhit die gedraaid zal worden in Biergärten, Zelten, Oktoberfeesten enz. Ja en wie weet, misschien zelfs op Mallorca...

  

 iTunes logo

Catnr. : DD17026
Titel : Im Wagen vor mir
Artiest : Der fliegende Holländer & Marleen Rutten
ISRC : NLG931700141
CA : Hans-Bernd Blum

Voor meer info en boekingen: Info@marlstone.org - 043-3652597 of klik hier >

Waat se zuus is waat se kries

FliegendeHollaender 03.2017

Voordat het Mallorca seizoen weer gaat beginnen en Der fliegende Holländer ongetwijfeld weer van zich zal laten horen met Duits (Mallorca-Style) repertoire verrast hij vriend en vijand met een Limburgstalig liedje.

Vanuit zijn residentie in Playa del Schalbruch op Mallorca laat hij weten dat: “‘t Limburgs blood kruup wo ’t neet gaon kintj dus aaf en toe kóm ich nag ‘ns mèt ein lekker Limburgs plaetje”.

Toen we navraag deden bij DFH of het liedje autobiografisch was (wel heel veel overeenkomsten, naar wij dachten) beweerde “‘t Kneusje van de zalm” zelf dat alle gelijkenissen met de tekstschrijver en artiest berusten op puur toeval.
Bij een leuk plaetje hoort een leuk plaetje en daar is Der fliegende Holländer ook altijd voor te vinden...

 

Titel : Waat se zuus is waat se kries
Artiest : Der fliegende Holländer
C : B.van den Heuvel
A : W.Gunneman
SA : R.Roemen
ISRC : NLG931700094